Dzīvo vesels

Bio Drink- veselīgs un vērtīgs dzēriens


Bio-drink” ir efektīvs un veselīgs dzēriens, kam piemīt uztura bagātinātāju īpašības. Dzērieni „Bio-drink” tiek izgatavoti no pilnībā dabīgiem augu un ārstniecības zālīšu ekstraktiem, kas maksimāli labvēlīgi iedarbojas uz organismu.
Lai ražoto šo jaunā veida dzērienu, laboratorija DEM4 ir izstrādājusi un ieviesusi praksē unikālu herbifikācijas tehnoloģiju.

Herbifikācija ir tehnoloģija augu izejvielu vienmērīgai pārklāšanai ar dabīgiem augu izcelsmes ekstraktiem, kurai nav analogu. Dzēriena izgatavošanā izmantotais augu maisījums ir īpaši bagātināts ar bioloģiski aktīvām vielām, kas ļauj panāk farmakoloģisku iedarbību uz organismu.

Starp citu, šiem dzērieniem ir ļoti patīkama garša un aromāts.

Trīs efektīvi dzēriena veidi tika radīti, lai palīdzētu organismam jebkurā diennakts laikā.

PURE ar attīrošo iedarbību paredzēts lietošanai no rītiem,

LIFE dod enerģijas lādiņu dienā,

bet MIND nomierina pirms miega.

Jūs varat arī vienkārši baudīt jebkuru dzēriena veidu jebkurā Jums ērtā laikā.

Priekšrocības

  • Ārstniecības augiem piemīt daudzveidīgs veselību uzlabojošs efekts
  • Augu derīgās īpašības ir daudz izteiktākas, ja tos lieto kopā ar aktīvajām vielām, nevis vienkārši kā kaltētas tējas
  • Ekstraktiem un zāļu tējām piemīt spēcīga, dabīga farmakoloģiskā iedarbība
  • Uzlabo gremošanu un veicina barības vielu asimilēšanu
  • Pilnīgi nekaitīgs dzēriens, ko var lietot vairākas reizes dienā
  • Pastiprina uztura bagātinātāju iedarbību
  • Paātrina bioloģiski aktīvo uztura bagātinātāju asimilēšanu

 

002-PURE_200Detoksikāciju veicinošais „Bio-drink PURE”

PURE ir efektīvs dzēriens, kas attīra organismu. Tas uzlabo aknu darbību un žults sekrēciju, tādējādi veicinot organisma attīrīšanos. Šis dzēriens „Bio-drink” ar nieru starpniecību izvada no asinīm toksīnus, atjauno normālu vielmaiņu un zarnu trakta funkcijas, kā arī veicina asins šūnu attīrīšanos.

Sastāvdaļas: akai (eiterpes) ogu ekstrakts, ābolu etiķis, rozmarīna lapas, sparģeļu saknes, zemenes lapas, koriandra augļi, bērza lapas, nātres lapas, pienenes saknes, žāvēti ābolu gabaliņi

Akai ogas palīdz uzturēt tīrību gremošanas sistēmā un nodrošināt tās optimālu funkcionēšanu. Tās iedarbojas uz cilvēka organismu kā spēcīgs antioksidants, kā arī ir plaši pazīstamas kā dabīgs pārtikas šķiedrvielu avots.

Ābolu etiķis veicina organisma kopējo detoksikāciju. Tas sašķeļ un izvada metabolisma galaproduktus, izvada toksīnus, stimulē derīgo baktēriju vairošanos zarnu traktā un attīra no toksīniem aknas.

Rozmarīns stimulē imūnsistēmu, uzlabo asins cirkulāciju un gremošanu. Tas palīdz mazināt gremošanas problēmas, tostarp grēmas un pārmērīgu gāzu veidošanos zarnu traktā (uzpūšanos), to lieto aknu un žultspūšļa problēmu un ēstgribas zuduma gadījumā.

IEDARBĪBA:

  • Palīdz attīrīt gremošanas sistēmu
  • Veicina visa organisma detoksikāciju
  • Sašķeļ un izvada metabolisma atlikuma produktus
  • Atbrīvo no toksīniem un attīra aknas
  • normalizē zarnu trakta darbību

 

002-LIFE_200Enerģētiskais „Bio-drink LIFE”

LIFE – ir dzēriens, kas dod enerģijas lādiņu, veicinot dabīgo enerģijas veidošanos organismā, un uzlabo koncentrēšanās spēju. Tas palīdz justies mundrāk, uzlabo uzmanības koncentrēšanu un palīdz ražīgāk strādāt. Šis dzēriens uzlabo arī sirds un asinsvadu sistēmas darbību un veicina skābekļa pieplūdi asinīm. Atšķirībā no citiem enerģijas dzērieniem tas neizraisa pieradumu, un to droši var lietot arī cilvēki ar paaugstinātu asinsspiedienu.

Sastāvdaļas: Ķīnas citronliānas ekstrakts, žeņšeņa saknes ekstrakts, lakricsaknes ekstrakts, Ķīnas tējas koka lapas – zaļā tēja, rozmarīna lapas, mate tēja, auzu graudi, guarāna sēklas, nātres lapas, žāvētas upeņu ogas

Ķīnas citronliānas ekstrakts ir spēcīgs līdzeklis, kam piemīt organismu stiprinošas īpašības. Tas mazina nogurumu, palielina fizisko aktivitāti un veicina organisma izturību. Aktivizējot virsnieru dziedzerus, tas palīdz pretoties stresam, uzlabo koncentrēšanās un koordinācijas spējas, palielina darba precizitāti un kvalitāti.

Žeņšeņa saknes ekstrakts veicina intelektuālo darbību, palielina koncentrēšanās spējas, uzlabo atmiņu, veicina darba efektivitāti un paaugstina fiziskās izturības līmeni. Bez tam tas ir ārkārtīgi noderīgs, lai pārvarētu depresijas simptomus, trauksmes sajūtu un hroniska noguruma sindromu (HNS), kā arī stimulē imūnsistēmu.

Lakricas sakne stimulē un līdzsvaro virsnieru dziedzeru darbību un uztur organismā nepieciešamo kortizola līmeni. Augstāks kortizola līmenis paātrina proteīnu un ogļhidrātu sašķelšanu, tādējādi stimulējot muskuļus un palielinot organisma enerģētiskās rezerves.

IEDARBĪBA:

  • Uzlabo koncentrēšanās un koordinācijas spējas
  • Palielina darba precizitāti un kvalitāti
  • Novērš depresiju, trauksmes sajūtu un hroniskā noguruma sindromu
  • Stiprina imūnsistēmu
  • Stimulē un līdzsvaro virsnieru dziedzeru darbību
  • Uzlabo fiziskās darbaspējas un izturību

002-MIND_200Nomierinošais „Bio-drink MIND”

MIND ir lielisks risinājums trauksmes sajūtas pārvarēšanai. Tas tiešā veidā palīdz cīnīties ar trauksmes simptomiem un ienes mieru stresa pilnajā ikdienā, kas ir īpaši nepieciešams vēlu vakarā. Turklāt šis dzēriens palīdz cīnīties ar stresu un labvēlīgi iedarbojas uz nervu sistēmu.

Sastāvdaļas: lavandas ekstrakts, amlas ekstrakts, citronmelisas lapas, roibuša tēja, kaltēti kumelītes ziedi, liepziedi, piparmētras lapas, kanēlis, lavandas ziedi

Lavanda tiek izmantota cīņai ar neiroloģiska rakstura traucējumiem – migrēnu, stresu, trauksmes sajūtu un depresiju. Turklāt tā ir izcils līdzeklis sāpju, tajā skaitā muskuļu sāpju, reimatisma, saišu sastiepuma izraisīto sāpju un muguras sāpju mazināšanai.

Amlas ekstrakts uzlabo aknu funkcijas, mazina iekaisumu un nomierinoši iedarbojas uz visu ķermeni. Tam piemīt arī spēcīga antistresa iedarbība, un tas veicina ciešu, veselīgu miegu.

IEDARBĪBA:

  • Palīdz cīņā ar neiroloģiska rakstura traucējumiem – migrēnu, stresu, trauksmes sajūtu un depresiju
  • Atbrīvo no stresa un veicina ciešu, veselīgu miegu.

Dzērienu „Bio-drink” pagatavošana prasīs tikpat maz laika kā parastas tējas uzliešana.  Šo dzērienu var baudīt gan karstu, gan aukstā veidā ar ledu, kas lieliski atsvaidzinās arī karstā vasaras dienā.

Vienā iepakojumā ir 20 paciņas.

Lai iegādātos , spied šeit.

Uzmanību!!!

Līdz 13.aprīlim pārbaudi savu veselību ar VIP ROFES bezmaksas un nobaudi jaunos Bio Drink dzērienus !

Informāciju par veselības pārbaudi ar VIP Rofes meklē šeit

pieteikšanās pa epastu: rofestests@gmail.com vai tel. 29265820

Komentēšana nav pieejama.