Dzīvo vesels

3 soļi skaistas ādas iegūšanai vasarā


images (3)Maiga, samtaina, mirdzoša… Kādi tik komplimenti netiek veltīti skaistai ādai! To mēdz salīdzināt ar rožu ziedlapiņām, samtu un zīdu.

Mums gribas, lai mūsu āda būtu skaista – tīra, maiga, samtaina. Tomēr daudziem cilvēkiem tas liekas neaizsniedzams sapnis, jo gadiem ilgi nākas samierināties ar dažādām ādas problēmām. Cilvēki pēc palīdzības dodas pie kosmetologa, bet smagākos gadījumos pie dermatologa.

Un iespējams, ka neviens no šiem speciālistiem nevar pilnībā atrisināt ādas problēmas, jo lielākā daļa no tām nav ādas saslimšanas.

Vasarā, kad netiek lietoti tonālie krēmi, kas palīdz nomaskēt ādas nepilnības – grumbiņas, negludumus un citus defektus, sejas ādas stāvoklis un krāsa sagādā īpašas raizes. Tomēr pastāv iespēja uz ilgu laiku aizmirst par jebkādiem sejas ādas maskēšanas līdzekļiem, jo arī bez tiem āda izskatīsies apbrīnas vērta.

Aicinu iepazīties ar 3 soļu programmu skaistas sejas ādas iegūšanai

1.solis ATTĪRĪŠANA

Lai āda būtu tīra, jābūt tīram visam organismam. Ādas attīrīšana, respektīvi, atbrīvošana no netīrumiem, kosmētisko līdzekļu paliekām un toksiniem, ir absolūti nepieciešama procedūra. Bet ar ārēju attīrīšanu vien nepietiek. Organisms ādu izmanto kā papildus izvadsistēmu, ja nespēj no visa piesārņojuma atbrīvoties caur zarnu traktu un urīnceļiem. Āda ir kā spogulis, kas parāda mūsu organisma iekšējo stāvokli. Pumpas, dažādi izsitumi, pleķi uz ādas veidojas, ja organisms ir piesārņots ar baktērijām, patogēnām sēnītēm, toksīniem un alergēniem.

Sāciet ar aknu attīrīšanu un pavērojiet, cik svaiga un gluda kļūs āda, ka mazināsies izsitumi un ādas kairinājumi, uzlabosies sejas krāsa un pazudīs tumšie loki zem acīm.

Attīrīšanas programma sastāv no

D i  GUARD NANO

Komplekss D i Guard Nano palīdz vasarā ne tikai aizsargāt, bet arī attīrīt organismu. Tas neitralizē ārējās vides alergēnu ( ziedputekšņu) iedarbību un aktīvi veicina antioksidācijas procesus, palīdz  saindēšanās  gadījumā un pastiprina aknu detoksikācijas funkcijas.  

Sastāvs: opuncijas pulveris, hlorellas pulveris, vitamīni C, B6, B1, folijskābe, DL metionīns, alfa-lipoīdskābe, magnijs

Vairāk par D i Guard Nano iedarbību lasi šeit.

CUPERS NEO

Komplekss, kas  nodrošina  vispusīgu atbalstu aknu darbībai: saudzīgi attīra, atjauno un aizsargā aknu šūnas, tādējādi samazinot to pārslodzi.

Sastāvs: mārdadzis, parastais fenhelis, sējas artišoks

Iepazīsties ar CUPERS NEO sīkāk  šeit.

DEECLEANCE

Komplekss Deecleance  ne tikai attīra organismu no parazītiem, patogēnām baktērijām un sēnītēm, bet arī stimulē gremošanu, veicina zarnu trakta motorikas  uzlabošanos un palīdz izvadīt no organisma sārņvielas. Tas ir īpaši nepieciešams vasarā – ‘’ netīro roku’’un zarnu infekciju periodā.

Sastāvs: ķirbju sēklu ekstrakts, ķiploku saknes ekstrakta pulveris, salvijas lapu ekstrakts, fenheļa sēklu ekstrakts, melno piparu ekstrakts, krustnagliņu ekstrakts, drudzenes saknes ekstrakts, magnija oksīds.

Uzzini vairāk par Deecleance šeit.

2.solis  PROFESIONĀLA ĀDAS KOPŠANA

Tagad ir pienācis laiks bioloģiski aktīviem kompleksiem, kas iedarbosies tieši uz ādu. It īpaši,  ja ir vasara un gribam iegūt skaistu iedegumu. 

BEAUTY

Dabiskās izcelsmes komplekss Beauty aktīvie komponenti  nonāk tieši ādas dziļākajos slāņos. Beauty uzlabo sejas krāsu, nogludina krunciņas, mitrina ādu, atjauno tās elastību. Šis komplekss paaugstina ādas tvirtumu un blīvumu, stimulējot kalogēna un elastīna veidošanos . Tas pasargā šūnas no brīvo radikāļu un iekšējā stresa graujošāš iedarbības, aizkavē ādas novecošanas procesus.

Sastāvs: keramīdi, sojas lecitīns, gurķenes eļļa, kviešu asnu eļļa, mencu aknu eļļa, dzeltenais bišu vasks, metionīns, beta-karotīns, vīnogu izspaidu ekstrakts, vitamīni E un H ( biotīns)

Uzzini citus BEAUTY noslēpumus šeit

NATURE TAN

Palīdzēs ādai sagatavoties saules iedarbībai un samazinās apdeguma risku. Lietojot šo kompleksu , iedegums veidosies ātrāk, būs noturīgaks, vienmērīgāks un mirdzošāks  un bez pigmentācijas plankumiem. Āda tiks droši aizsargāta no saules  nodarītā kaitējuma  no ārpuses, un vienlaikus pastiprināsies arī iekšējās aizsardzības funkcijas. Tiks uzturēts optimāls ādas mitruma līmenis.

Sastāvs: kurkuma, vīnogu ekstrakts, sojas ekstrakts, izoflavoni, raugs ar selēnu, cinks, beta-karotīns, vitamīni C un E, celuloze

Iepazīsties ar Nature Tan šeit.

CHEVITON

Līdzeklis matu un nagu skaistumam un stiprināšanai. Tas efektīvi aizsargā matu sīpoliņus , mazina matu izkrišanu un veicina to augšanu. Sastāvā ietilpstošie B grupas vitamini stiprina nagus un stimulē to augšanu, palīdz mikroelementiem iesūkties organismā.

Sastāvs: L-cistīns, DL-metionīns, vitamīni B5, B6, B12, cinks, vitamīns H ( biotīns)

Vairāk par Cheviton lasi šeit.

3.solis EFEKTĪVA UN REVOLUCIONĀRA AIZSARDZĪBA

Sasniegto efektu nepieciešams saglabāt un nostiprināt, un vislabāk ar šo uzdevumu spēs tikt galā antioksidantu komplekss ar revolucionārām kaskādes funkcijām. Tas efektīvi apkaro brīvos radikāļus gan ādas virspusē, gan dziļākajos slaņos, padarot  ādu ne tikai skaistu , bet arī veselu

LIVELON’ +

Unikāls , inovatīvs komplekss, kas ir labs palīgs organisma novecošanas procesu aizkavēšanai. Šī produkta ekskluzīvajā formula ir iekļauti 10 visefektīvākie antioksidanti. Antioksidanti ir profilaktisks līdzeklis pret daudzām hroniskām saslimšanām, tie palīdz cīnīties ar brīviem radikāļiem , veicina uzturvielu pilnvērtīgu uzsūkšanos organismā, palielina enerģijas resursus un stiprina imunitāti.

Sastāvs: asai ogu ekstrakts, zaļās tējas lapu ekstrakts, hlorofilīns, amaranta sēklu ekstrakts, resveratrols – vīnogu kauliņu ekstrakts, smiltsērkšķa ogu ekstrakts, ubihinols, selēna metionīns, likopīns, astaksantīns

Uzzini vairāk par LIVELON’ + citām vērtīgām īpašībām šeit

MEGA

Komplekss, kura sastāvā ietilpst polinepiesātināto taukskābju unikālās frakcijas , kas netiek sintezētas organismā, taču ir neaizstājamas un nepieciešamas visu orgānu un sistēmu normālai funkcionēšanai, jo īpaši sirdij, asinsvadiem, smadzenēm un ādai. Tām piemīt unikāla spēja uzlabot šūnu struktūru un izveidot aizsargājošu apvalku, saglabājot šūnu veselumu. Tādējādi tiek paildzināts šūnu dzīves ilgums un palēlināts novecošanas process.

Sastāvs: polinepiesātinātās omega-3 taukskābes ( laša zivju eļļa, EPA/HDA 18/12) divgadīgās naktssveces eļļa, vitamīns E 

Vairāk par MEGA kompleksu šeit

Aizsargāt ādu palīdzēs GĒLS  MILLENIUM NEO, kas ir augstas efektivitātes pretnovecošanās līdzeklis. Tas ir gēls, kas mitrina ādu , padara to gludu un maigu, uzlabo sejas krāsu un sašaurina poras, mazina ādas kairinājumu un novērš mikro iekaisumus, efektīvi cīnās ar ādas nepilnībām.

Sastāvs: alveja, tīruma kosas ekstrakts, ženšeņa, ginko biloba ekstrakts, tējas koku lapu ekstrakts, Ķīnas kamēlijas lapu ekstrakts , nātrija hialuronāts, vitamīns E

Ievērojot šo  3 soļu programmu, un tu iegūsi  ne tikai ideālu ādu, bet arī izjūtīsi patīkamas pārmaiņas savā veselībā.

Āda ir mūsu veselības un dzīvesveida spogulis!

Informācijas avots http://www.vision.lv

Lai iegādātos  programmu veselas un skaistas ādas iegūšanai apmeklē internetveikalu

vai

reģistrējies šeit un saņem 20- 40% atlaidi

Ja ir kādi jautājumi, droši sazinies ar mani.

 

Komentēšana nav pieejama.