Dzīvo vesels

Gēls Millenium Neo

3 komentāri


milleniumneo_obLEĢENDA

Nav noslēpums, ka šodien jebkuras ādas trūkumus var noslēpt ar dekoratīvās kosmētikas palīdzību. Bet vai uz ilgu laiku? Un kā uz to reaģēs āda?

Ja mēs katru dienu savu ādu attīrīsim, pabarosim, mitrināsim un aizsargāsim, tad pateicībā mūsu āda būs starojoša un vesela.

Francijas kompānijas Arkopharma un laboratorijas Vision DEM4 ir izstrādājusi unikālu produktu – gēlu Millenium Neo, kas apvieno sevī visus ādai nepieciešamos komponentus, kas ļaus kompleksi un droši parūpēties par ādu, saglabāt tās jaunību un svaigumu.

Pateicoties alvejai un tīruma kosas ekstraktam, Millenium Neo gēls efektīgi attīra un noņem visus netīrumus, nekaitējot dabiskajam ādas ūdens-tauku aizsardzības slānim, bet tieši otrādi, atjaunojot ādas pārklājumu. Tieši tā ir pirmā, bet pietiekami viegli ievainojumā barjera kaitīgo vielu un baktēriju, kas rada dažādus ādas bojājumus ( mikro iekaisumus, melnos punktus, pūtītes, izsitumus u.c.) ceļā uz iekļūšanu organismā.

Alveja un ginko biloba ekstrakts atver poras un aktīvi izvada toksīnus, bet gēla Millenium Neo sastāva esošais nātrija hialuronāts rada uz ādas virsmas pretvīrusu aizsardzības plēvīti, kas traucē baktērijām un sēnītēm iekļūt ādā.Pateicoties šo komponentu īpašībām , gēls Millenium Neo efektīvi un saudzīgi cīnās ar ādas nepilnībām, bet ar Ķīnas kamēlijas lapu ekstrakta palīdzību, kam piemīt maigi nomierinošas īpašības, noņem kairinājumu, iekļūstot dziļākos slāņos – dermā.

Pateicoties augstajai hidrofilitātei, alveja un nātrija hialuronāts veicina normālu ūdens balansa saglabāšanu ādā, aizkavē mitruma zaudēšanu, kā arī intensīvi mitrina ādu šūnu līmenī.

Ženšeņa ekstrakts arī aizsargā ādu no izzūšanas, noņem pietūkumu un reģenerē šūnas. Turklāt kviešu olbaltumvielu ekstrakts stimulē elastīna sintēzi, bet Āzijas centellas ekstrakts par 30% palielina kolagēna daudzumu ādas dziļākajos slāņos. Viena no lauku kosas vērtīgajiem ingredientiem – silīcijam, arī ir svarīga loma kolagēna un elastīna sintēzē. Iekļūstot epidermā, silīcijs veicina trīsdimensiju struktūras veidošanos, tādēļ āda kļūst vēl tvirtaka, bet sīkās grumbiņas un nelīdzenumi izlīdzinās.

Aizkavēt mūsu ādas novecošanās procesu un nodrošināt to ar nepieciešamo barošanu palīdzēs ženšeņa ekstrakts. Tas normalizē asinsriti un vielmaiņu, tā atjaunojot ādu. Ķīnas kamēlijas lapu ekstrakts satur A,E,C grupas vitamīnus, kā arī tanīnu kompleksu, kas stiprina kapilārus un tonizē asinsvadus, uzturot ādas elastību. Ginko bilobas ekstraktam piemīt izteikta asinsvadu paplašināšanas darbība, tas aktivizē asins mikro cirkulāciju audos un šūnu vielmaiņu. Turklāt, esot spēcīgs antioksidants, šis augs kopā vitamīnu E, efektīvi aizsargā šūnu membrānas no sagraušanas, atjauno asinsvadu elastību un izturību, novērs priekšlaicīgu ādas novecošanos. Turklāt sastāvā esošie augi var būt efektīvi kompleksā terapijā ādas saslimšanu (ekzēma, dermatīti, pinnes) saasināšanās, kosmētisku defektu novēršanas (paātrinās rētu uzsūkšanās) un ādas pigmentācijas traucējumu (pigmenta plankumi) gadījumā.

Gēla Millenium Neo īpašības:

  • Palīdz ādai cīnīties ar brīviem radikāļiem
  • Dziļi un intensīvi mitrina ādu
  • Paaugstina ādas tonusu un elastību
  • Novērš grumbu parādīšanos
  • Palēlina novecošanās procesu un izlīdzina grumbiņas
  • Noņem kairinājumu un mikro iekaisumus, efektīvi cīnās ar ādas nepilnībām
  • Veicina mikro traumu sadzīšanu
  • Neaizsprosto poras, nodrošina normālu ādas elpošanu
  • Neizraisa alerģiskas reakcijas, der visiem ādas tipiem
  • Viegli iesūcas, neatstājot taukainu spīdumu

Regulāras lietošanas rezultāts būs pamanāms jau pēc 5-7 dienām, bet pēc mēneša regulāras izmantošanas  ievērojami paaugstināsies ādas tonuss un elastība, izlīdzināsies grumbas, āda iegūs maigumu un jaunības mirdzumu.

Produkts nesatur parabēnus.

Lai iegādātos Millenium Neo , spied šeit.