Dzīvo vesels

Pentactiv rokassprādze- veselību veicinošs aksesuārs


bildePentActiv rokassprādzes – tie ir unikāli izstrādājumi, kuru sastāvs papildināts ar piekto nanoelementu – sudraba joniem. Apvieno modernu dizainu un pēdējās paaudzes nanotehnoloģijas. Izgatavotas no īpaša augstākās kvalitātes japāņu ķirurģisko izstrādājumu metāla ar 23 karātu zelta pārklājumu. Pateicoties biokeramiskajiem un magnētiskajiem ieliktņiem, rokassprādze dziedinoši iedarbojas uz organismu ar pieciem dabas elementiem: sudraba joniem, skābekļa joniem, infrasarkanajiem stariem, germānija elektroniem un magnētiskajiem viļņiem.

NANOSILVERTEQ • Ieliktņi ar pozitīvi lādētiem nanosudraba joniem, kam piemīt stipra antibakteriāla un antivīrusu iedarbība. Saskaņā ar zinātniskiem datiem, sudraba joni efektīvi iznīcina no 600 līdz 700 dažādu veidu patogēnus mikrobus, vīrusus un sēnītes, bet tajā pašā laikā pat vislabāko antbiotiku darbības spektrs ir tikai 5- 10 baktēriju veidi.

SOLARTEQ • Biokeramiskie ieliktņi ar dziedējošu infrasarkano starojumu. Iekļūstot ādā, infrasarkanais starojums iedarbojas uz ūdens molekulām, izraisot asinsvadu paplašināšanos. Intensīvāka asinsrite veicina normālu vielmaiņu un audu reģenerāciju.

AEROTEQ • Biokeramiskie ieliktņi ar negatīvi lādētu skābekļa jonu starojumu. Dabā tādi joni ir pie ūdenskritumiem vai jūras tuvumā. Iekļūstot asinsplūsmā, tie iesaistās bioķīmiskās reakcijās, un tā kā tiem piemīt spēja paaugstināt serotonīna līmeni, dod mums enerģiju un mundrumu. Uzlabo garastāvokli, garīgās un fi ziskās darbaspējas.

MAGTEQ • Ieliktņi ar magnētterapijas efektu miega uzlabošanai un asinsspiediena normalizēšanai, kā arī novērš iekaisumus un sāpes locītavās un muskuļos. Uzlabo asinsplūsmu, atvieglo skābekļa un barības vielu transportu uz šūnām. Papildina enerģijas nepietiekamību, novērš nogurumu un samazina stresu sekas.

GERMATEQ • Biokeramiskie ieliktņi ar ģermāniju 200 PPM, kas izdala konversijas elektronus ar īpaši mazu viļņu garumu (10-1-10-6 nm). Ģermānijam piemīt spēja piesātināt šūnas ar skābekli, tā stimulējot tās izstrādāt enerģiju. Piemīt asinsvadus paplašinošas, prettūskas un imunitāti nostiprinošas īpašības, pastiprina pretvēža aizsardzību.

Rokassprādze PentActiv domāta visiem, kas:

  • Izvēlas alternatīvas inovatīvas tehnoloģijas;
  • Izjūt stresu, vispārēju diskomfortu un fiziskas sāpes;
  • Cenšas uzlabot savu fizisko stāvokli un dzīves kvalitāti.

Visi pieci rokassprādzēs izmantotie elementi darbojas kompleksi, pastiprinot viens otra iedarbību:

❖ Piemīt antibakteriāla s īpašības
❖ Antivīrusu iedarbība
❖ Paaugstina vispārējo organisma pretestību
❖ Enerģētiski uzlādē
❖ Uzlabo asinsriti
❖ Normalizē vielmaiņu
❖ Veicina audu reģenerāciju
❖ Palēnina novecošanās procesus
❖ Piemīt pretiekaisuma efekts
❖ Paaugstina imunitāti
❖ Normalizē spiedienu

PentActiv ekskluzīvā dizaina rokassprādzes ir pieejamas divos variantos: vīriešiem un sievietēm.

Reģistrējies šeit http://goo.gl/V0iP0X un saņem savam pirkumam 20%- 40% atlaidi.

 

Komentēšana nav pieejama.