Dzīvo vesels

Brain-o-flex – paplašina smadzeņu iespējas

2 komentāri


 

lejupielādeBrain-o-flex – paplašina smadzeņu iespējas

Paradokss: spēcīgais izrāviens, ko pēdējos gados veica informācijās tehnoloģijas, skaidri parādīja mūsu intelektuālo spēju robežas. Turklāt robežas rada nevis mašīnas, bet mūsu pašu smadzenes. Pat intelektuālā akcelerācija, kas notika ar cilvēkiem vēl XX gadsimtā, neļauj mums tikt galā ar dzīves straujo tempu. Kā rezultātā, mums ir arvien grūtāk tikt galā ar funkcijām, kas uzticētas mums.

Šāds jauno informācijas tehnoloģiju laikmetā dzīvojošu cilvēku garīgais stāvoklis, kuri ir spiesti pielāgoties straujajiem dzīves un mainīgajiem darba apstākļiem, ir ienācis mūsu dzīvē, un pat ieguvis savu nosaukumu: „uzmanības deficīta sindroms”. Šo sindromu papildina vairāki simptomi: cilvēkam ir grūti saglabāt koncentrēšanās spējas, grūti organizēt darbu, viņš kļūst aizmāršīgs un izklaidīgs.

Tomēr mūsu smadzenēm piemīt īpašs plastiskums, tās spēj paplašināt un uzlabot savas funkcijas. Palīdzēt smadzenēm uzlabot koncentrēšanās spējas, normalizēt smadzeņu asinsriti, uzlabot atmiņu procesus un palielināt garīgās spējas, kā arī paplašināt informācijas uzglabāšanas un apstrādes spējas palīdzēs biokomplekss Brain-o-flex.

Brain-o-flex ĪPAŠĪBAS

  • Stimulē prāta darbību.
  • Uzlabo atmiņu un paaugstina atmiņas koncentrāciju, intelektuālās spējas.
  • Labvēlīgi ietekmē centrālās nervu sistēmas darbību.
  • Veicina smadzeņu šūnu atjaunošanos.
  • Aktivizē asinsriti, palēnina smadzeņu novecošanās procesus, aizkavē atmiņas pasliktināšanos novecošanās dēļ un veicina skaidras domāšanas saglabāšanos.
  • Normalizē asinsspiedienu, novērš galvassāpes un galvās reiboņus, trokšņus ausīs.
  • Piemīt antisklerotiskas īpašības.
  • Palielina efektīvi strādājošu smadzeņu šūnu skaitu, iesaistot pat „guļošās” šūnas.

PRIEKŠROCĪBAS

Brain-o-flex komponenti piedalās smadzeņu šūnu un nervu audu remonta un atjaunošanā, paātrina nervu impulsu tālāko nodošanu.

Pilnīga un sabalansēta ,,gudra” formula smadzeņu darbībai, pastiprināta ar omega-3 polinepiesātinātajām taukskābēm, kuru efektivitāte garīgā darba uzturēšanai ir zinātniski pierādīta.

Brain-o-flex sastāvs 1 kapsulā:

Sojas lecitīns 195,16 mg

Zivju eļļa (omega-3 taukskābes, EPA/DHA 20/50) 133,78 mg

Ginko biloba 15 mg

Stores pieniņi 1,97 mg

Vitamīns E 5 mg

Beta karotīns 2 mg

Tieši omega-3 spēlē galveno lomu smadzeņu šūnu membrānu struktūrā un funkcionēšanā, nervu impulsu pārraidē. Tā ne tikai novērš šūnu apvalka sacietēšanu un izstumj holesterīnu, bet arī veicina normālu signālu pārraidi smadzeņu šūnās un starp tām.Nekas tik spilgti un saprotami neraksturo situāciju, kā skaitļi. Palūkosimies tikai uz dažiem no tiem. Ceturto daļu visas cilvēka enerģijas patērē galvas smadzeņu pelēkās vielas šūnas; vairāk nekā 50% no visas enerģijas mūsu smadzenes paņem stresa situācijās; 60% smadzeņu sastāv no taukiem, no kuriem
ne mazāk kā 30% ir omega-3 taukskābes. Nav nepieciešams iekļūt smadzenēs, lai saprastu, cik tām ir nepieciešama pastāvīga barošana ar vienu no visvairāk noderīgajiem produktiem smadzenēm – ar omega-3 polinepiesātinātajām taukskābēm.

Un, ja taukskābju piekļuve smadzenēm ir ierobežota, omega-3 spēj iekļūt smadzeņu audos, nodrošinot ātru enerģijas pieplūdi un palīdzot pārraidīt impulsus, kas nes signālus no vienas šūnas uz otru. Šis process palielina modrību un uzlabo atmiņu. Turklāt omega-3 ir svarīga loma, kontrolējot mainīgo emocionālo noskaņojumu. Omega-3 arī palīdz samazināt trombocītu agregāciju, normalizē metabolismu smadzenēs un atjauno smadzeņu asins plūsmas regulāciju.

Savukārt ginko biloba uzlabo smadzeņu asinsvadu elastību, stimulē kapilāru mikrocirkulāciju un paplašina asinsvadus. Omega-3, E vitamīns, ginko biloba spēj palielināt asins plūsmu un skābekļa piegādi smadzeņu šūnām, stimulē receptoru skaita palielināšanos, kas galu galā uzlabo smadzeņu darbību un palīdz samazināt smagas galvassāpes asinsvadu dēļ.

Spēcīgie antioksidanti ginko biloba, beta-karotīns un E vitamīns novērš smadzeņu novecošanos, uzlabo atminu un spriešanas spējas, samazina reakcijas laiku un intelektuālo nogurumu un uzlabo runasspējas. Turklāt beta-karotīns un vitamīns E novērš brīvo radikāļu veidošanos, un neironu bojājumus, īpaši stresa apstākļos vai garīgā sasprindzinājuma laikā.

Tikpat svarīgi garīgajai aktivitātei ir stores pieņi, kas uzlabo vielmaiņas procesus smadzeņu šūnās. Viena no galvenajām aminoskābēm smadzenēm, kas atrodas pieņos ir glicīns, kas stimulē smadzeņu šūnu aktivitāti un uzlabo garīgās darbaspējas.

Ja pelēkā viela, kurai it sevišķi nepieciešama omega-3 un ginko biloba, pārsvarā sastāv no šūnām, tad baltā smadzeņu viela sastāv no nervu šķiedrām, kuru bojājums var izraisīt nopietnus traucējumus. Uzlabot neironu funkciju un nervu šķiedru stāvokli palīdzēs viens no svarīgākajiem visu organisma šūnu membrānu lipīdu komponentiem – sojas lecitīns.

Tam ir membrānu stabilizējoša darbība, un tas piedalās smadzeņu šūnu un nervu audu „remontā” un atjaunošanā kopumā. Tādējādi sojas lecitīns ir atbildīgs par, piemēram, domāšanas, plānošanas, koncentrācijas, mācīšanās, atmiņas, atpazīšanas, u.c. funkcijām. Tas arī veicina holesterīna līmeņa asinīs un asinsspiediena pazemināšanu.

BRAIN-O-FLEX VAJADZĪGS

  • Tiem, kuru darbs saistīts ar lielu atbildību, sasprindzinātu domāšanas procesu, pārlieku
    lielām slodzēm, radošo darbību vai ar augstu psihoemocionālo slodzi.
  • Tiem, kuri grib paaugstināt savas intelektuālās spējas.
  • Tiem, kuri grib uzlabot smadzeņu funkcijas un aizsargāt smadzeņu šūnas no izsīkuma.
  • Tiem, kurus nomāc galvassāpes, galvas reiboni, paaugstināts asinsspiediens, trokšņi ausīs
  • Tiem, kas izjūt stresu, nogurumu, nepietiekami izguļas.
  • Studentiem un tiem, kas mācās, sesiju laikā, atmiņas uzlabošanai un tās koncentrācijas
    paaugstināšanai.
  • Tiem, kas smēķē un lieto kafiju un alkoholu.
  • Tiem, kas pakļauti arterosklerozei un grib aizsargāt savus asinsvadus no paaugstināta
    holesterīna līmeņa.

1 iepakojums = 30 kapsulas

2 thoughts on “Brain-o-flex – paplašina smadzeņu iespējas

  1. Atbalsojums: Test_navigators « pokemoni

  2. Atbalsojums: Navigators_edgars_test « pokemoni