Dzīvo vesels

Uzmanību ! 7 organisma piesārņojuma pakāpes


Civilizācijas progress ir krasi izmainījis zemes ekoloģiju, klimatu, ūdens un gaisa kvalitāti. Veikali piedāvā preces ar veselībai bīstamiem konservantiem un krāsvielām. Produktu derīguma termiņi ir aizvien garāki, bet cilvēka dzīves ilgums samazinās. Pēc 30 dzīves gadiem lielai daļai cilvēku organismi jau ir stipri piesārņoti.

Par organisma piesārņotību liecina ārējais izskats: pasliktinās matu augšana, bāla un krunkaina āda, asiņo smaganas, kustas zobi, zem acīm maisiņi, vecuma plankumi, kā arī hronisks nogurums, slikta elpa, pastāvīgi uzpūties vēders (aizcietējumi), nepatīkams ķermeņa aromāts, galvassāpes, locītavu sāpes, alerģiskie izsitumi, trausli nagi, slikta atmiņa, depresija, bezmiegs, lieks svars.

Japāņi apgalvo, ka organisma piesārņošanas procesā cilvēks piedzīvo 7 piesārņojuma etapus, radot savam organismam iespēju iegūt kādas slimības.

1. etaps – ārēji vesels cilvēks sajūt  tikai vispārēju nogurumu, kļūst nedaudz nervozs . Tas jau liecina par sākušos piesārņošanās procesu nervu kanālos, kas nākotnē noved pie  kakla osteohondrozes.

2. etaps– nogurumam klāt nāk galvassāpes, laušanas sajūta locītavās, muskuļos,līdz parādās kāda slimība.

3. etaps– dažādu alerģisku reakciju parādīšanās- tā ir dabiska stipri piesārņota organisma tieksme izmest no sevis ārā netīrību. Kā stimulatori var būt visdažādākie alerģēni: ziedputekšņi, sadzīves putekļi, dzīvnieku spalva, zāles, uzturs u.c. Tiklīdz organisma piesārņojums pārsniedz pieļaujamo normu, cilvēkam var sākties biežas galvassāpes, klepus pārejošs astmā ar gļotu un krēpu izdalīšanos. Parādās ādas izmaiņas, kas redzams piesārņojuma signāls : psoriāze, ekzēmas, pinnes un pat cukura diabēts. Sievietēm mēdz būt ģinekoloģiskas patoloģijas dažādu izdalījumu veidā. Viss tas liecina par nepareizu uzturu, pārmērīgu gaļas, olu, smalko miltu izstrādājumu izmantošana pārtikā.

4. etaps – šim piesārņojumu etapam atbilst tādi veidojumi kā cistas, fibramiomas, papillomas, polipi, adenomas, trombaflebīti, audzēji, u.c. kā arī tauku uzkrājumi.

5. etaps– tam raksturīgas slimības , kas saistītas ar orgānu savienojošo audu deformāciju. Tās ir reimatisms, poliartrīts, pie kurām urīnskābe, kas ir kā liecība tam, ka organismā slikti asimilējušās olbaltumvielas, uzkrājusies muskuļos un locītavās.

6. etaps– tā kā nervu kanāli ir piesārņoti, signālu pārraide pa tiem nav iespējama. Tas izraisa paralīzes, Parkinsona slimību.

7. etaps -šī ir organisma pēdējā  piesārņojuma stadija, kurā notiek šūnu un orgānu sadalīšanās process. Tā ir imūnās sistēmas galīgā sagrāve, kad vēža šūnas var nekontrolēti vairoties. Faktiski vēzis – tā ir dabas atriebība par nepareizi apēstu barību ( dr. Gerzons) .

Ko darīt, lai nenonāktu līdz organisma piesārņojumam?

1)      sekot  savai ēdienkartei.  Pareizi kombinēt produktus, jo ir ļoti svarīgi, lai organismā  dominē sārmainā vide nevis skābā. Skāba vide organismā veicina arī parazītu, vīrusu un nelabvēlīgo baktēriju vairošanos. Skat. sadaļu UZTURS

2)       lietot  augstvērtīgas  bioloģiski aktīvās vielas  jeb uztura bagātinātājus, lai pilnveidotu savu uzturu ar organismam nepieciešamām uzturvielām ;

3)  dzert  katru dienu vismaz 1,5l-2 l ūdeni  , jo cilvēka organisms  par 70% sastāv no ūdens. Vislabāk organisms uztver strukturētu ūdeni.

4)  veltīt fiziskām aktivitēm laiku katru dienu – skriešana, peldēšana, braukšana ar velosipēdu, nūjošana utt.

5)      iet agri gulēt!  Aknas un žultspūslis visaktīvāk attīrās laikā no plkst. 23 līdz 2.00. Šajā laikā notiek dabiskais attīrīšanas process.

Kā Inese Zinģīte saka, organisma veselības profilakse nav kampaņveidīgs darbs ( piemēram – katru pavasari), jēga ir tikai tam, ko mēs daram regulāri.Tad arī  būs labs rezultāts.  Tā kā cilvēka ķermeni veido ap 100 triljoni dzīvu šūnu. Katrai mūsu šūnai ir jāēd, jāstrādā un jāizvada atkritumvielas katru dienu.  Attīrīt organismu šūnu līmenī palīdz  bioloģiski aktīvo vielu kompleksi .

ŠEIT Tu vari iepazīties ar organisma attīrīšanas pamatprogrammu: Detox, Cupers Neo, Antiox, LP Senior 

Lai iegādātos programmu , dodies uz INTERNETA VEIKALU – Spied Šeit

Tālāk ievēro sekojošus soļus:

  1. izvēlies piegādes/reģionu valsti
  2. izvēlies sev vēlamo veikalu ( online shop – Austria, ja piegāde uz Eiropu, ASV)
  3. izvēlies savu piegādes valsti
  4. Kreisajā pusē zem uzraksta ” Veikalā esmu pirmoreiz “ būs jau ierakstīts  mans konsultanta kods ”371-0291474“
  5. uzklikšķini pogai “Ieeja”.

Ja tevi interesē iespēja iegādāties Vision veselības produktus ar 40% atlaidi,

veic sekojošus soļus:

1.solis BEZMAKSAS REĢISTRĀCIJA

Lai reģistrētos aizpildi bezmaksas reģistrācijas formu. Meklē šo formu šeit 

Ailē Jūsu sponsora dati ieraksti 371-029147 ( tas ir mans konsultanta numurs). 

Visus laukus aizpildi latīņu burtiem, neizmantojot mīkstinājumus un garumzīmes. 

Pēc veiksmīgas reģistrācijas Tu saņemsi uz savu e-pastu vēstuli, kurā būs norādīts Tavs kods un parole Tavam interneta veikalam, lai iegādāties preci ar 40% atlaidi. 

2. solis – PRODUKTU IEGĀDE

Nāc uz interneta veikalu ( Interneta veikals konsultantiem)  un , sekojot instrukcijām,  veic savu pirkumu. 

Ja ir jautājumi, droši sazinies ar mani pa tel., e-pastu vai skype.

Komentēšana nav pieejama.