Dzīvo vesels

Vision Shakes mūsu veselībai


business-womanMūsdienu lielpilsētas iedzīvotāju pastāvīgais pavadonis ir ne tikai ārkārtīgi straujš ikdienas dzīves ritms, bet arī hronisks nogurums, pastiprināta aizkaitināmība, kā arī lērums problēmu ar ādu, matiem un veselību kopumā. Visbiežāk šīs problēmas izraisa nevērīga attieksme pret sava organisma vajadzībām un nesabalansēts uzturs. Cilvēks vienkārši nesaņem to vitamīnu un minerālvielu devu, kas ir nepieciešama, lai viņš justos aktīvs un veselīgs un tāds arī būtu.

 Nepareiza uztura sekas :

imunitātes novājināšanās,

gremošanas problēmas,

neirozes un depresīvi stāvokļi,

liekais svars

 …. un šo sarakstu varētu arī turpināt.

Viens no liekā svara „epidēmijas” galvenajiem cēloņiem ir izmaiņas mūsdienu cilvēka uzturā, dodot priekšroku rafinētiem un konservētiem  produktiem, kā arī pārmērīgais tauku un ogļhidrātu daudzums. Uztura režīms ir kļuvis haotisks un nesabalansēts, kā rezultātā cilvēkam pietrūkst ārkārtīgi svarīgu uzturvielu – vitamīnu, mikroelementu un makroelementu, kas nepieciešami ne tikai nevainojamai organisma funkcionēšanai, bet arī pareizai tauku pārstrādei. Otrs galvenais liekā svara veidošanās cēlonis ir mazkustīgs dzīvesveids.

Pasaulē vadošie dietologi iesaka dienā ieturēt 5 maltītes : brokastis, otrās brokastis, pusdienas, launags un vakariņas. Taču vai šajā steidzīgajā laikā kāds var atļauties tik daudz laika veltīt ēšanai? Fakti liecina, ka cilvēki pasaulē ļoti bieži apmeklē ātrās uzkodas ēstuves.

Piemēram, katru dienu ātrās ēdināšanas uzņēmumus McDonald”s visā pasaulē apmeklē vairāk nekā 50 miljoni cilvēku. 

Saskaņā ar dietologu ieteikumiem cilvēkam ik pēc trim stundām jālieto vieglas uzkodas ar zemu kaloriju saturu. Lietojot uzkodas starp ēdienreizēm, mēs dodam savam organismam signālu, ka negrasāmies to mērdēt badā un tādēļ nav nepieciešams uzkrāt rezerves. Turklāt ir ļoti svarīgi, lai uzkodas sastāvētu no veselīgiem un svaigiem produktiem.

Kā veselīgu uzkodu piemērus var minēt jebkādus augļus, jogurtus, riekstus, dažādas biezsulas. Protams, izsalkumu lieliski remdē arī cepumi vai šokolādes batoniņi, taču tie satur lielu daudzumu kaloriju, no kā atbrīvoties būs ārkārtīgi grūti. Turklāt šādu produktu lietderīgums no veselības viedokļa ir pielīdzināms nullei.

lejupielādeSmart Food līnijas produkts: šeiki

Ievērot pareizu uztura režīmu un organizēt ēšanu tā, lai nebūtu jālieto ātrās uzkodas un nenodarītu kaitējumu organismam, palīdzēs barojošo kokteiļu Smart Food – Chocolate Shake un Vanilla Shake – ekskluzīvās formulas, kas izstrādātas īpaši Vision. Pateicoties unikālo kokteiļu Smart Food sastāvam, tas ir spēcīgs vitamīnu avots, kas palīdz nodrošināt pareizu gremošanas sistēmas funkcionēšanu. Tie ir lieliski piemēroti lietošanai starp galvenajām ēdienreizēm un pirms fiziskām nodarbībām.

Smart Food kokteiļi — tā ir jauna, unikāla funkcionālās pārtikas produktu līnija, kas ir svarīgs papildus nozīmīgāko vitamīnu, makro un mikroelementu avots un satur augstvērtīgas augu izcelsmes olbaltumvielas. Tas ir ideāls risinājums cilvēkiem, kas vēlas paaugstināt savu dzīves kvalitātes līmeni, iegūstot veselīgus ieradumus un bagātinot savu uzturu ar derīgiem produktiem ar zemu kaloriju līmeni.

Mazkaloriju produktam Chocolate vai Vanilla kokteiļiem piemīt patīkama šokolādes vai vaniļas garša, tie nav barojoši, tāpēc lieliski noderēs tiem, kuri ievēro diētu.

Īpašības:

  • Normalizē vielmaiņu
  • Palīdz atbrīvoties no liekā svara
  • Ļauj kontrolēt cukura līmeni asinīs
  • Papildina svarīgāko vitamīnu rezervi
  • Ļauj pareizi koriģēt uztura režīmu
  • Remdē izsalkuma sajūtu

Lietošana un sastāvs :

Ieteicams lietot kā funkcionāla uztura produktu – augstas kvalitātes olbaltumvielu avotu ar lielu bioloģisko vērtību.

Sastāvs ( tikai un vienīgi no  augu valsts )  1 paciņa (23 g)
Vitamīns A 120 mg
Vitamīns D 0,75 mg
Vitamīns E 1,8 mg
Vitamīns C 12 mg
Vitamīns B1 0,16 mg
Vitamīns B2 0,21 mg
Vitamīns B3 2,4 mg
Vitamīns B6 0,21 mg
Vitamīns B9 30 mg
Vitamīns B12 0,37 mg
Vitamīns B8 7,9 mg
Vitamīns B5 0,9 mg
Kalcijs 50 mg
Fosfors 195 mg
Dzelzs 3,9 mg
Cinks 2 mg
Varš 0,29 mg
Jods 23 mg
Selēns 8,3 mg
Magnijs 73 mg
Mangāns 0,35 mg

Kam nepieciešams lietot  Smart Food  kokteiļus ?

  • Tiem, kas grib normalizēt vielmaiņas funkcijas
  • Tiem, kas vēlas ieviest korekcijas savā uzturā
  • Tiem, kas seko cukura līmenim asinīs
  • Tiem, kas ievēro dažādas diētas
  • Jauniem, aktīviem cilvēkiem, kam nepieciešams papildu enerģijas un organismam svarīgo vitamīnu un minerālvielu, kā arī uzturvielu avots.
  • Tiem,  kas sporto.

Kā lietot?

1 paciņas saturs ir jāizšķīdina 200 ml šķidrumā ( ūdens, sulas, maztauku piena, mandeļu piena, sojas piena) . Pēc garšas var pievienot arī ogas vai augļus.

Vision Shakes ir ideāla un ātra maltīte 

  • karstā laikā
  • kad nav laika un vēlēšanās gatavot ēst
  • ceļojuma laikā ( līdzņemšanai) 

Kokteiļi Smart Food palīdz dzīvot aktīvi un justies spēka, enerģijas pilniem!

Reģistrējies http://goo.gl/V0iP0X un saņem savam pirkumam 20%- 40% atlaidi!

 

 

Komentēšana nav pieejama.