Dzīvo vesels

Hiper

4 komentāri


 

lejupielādeANTISTRESA KOMPLEKSS

Dzīvespriekam

Slikts noskaņojums: skumjas un nespēja priecāties; uztveres traucējumi: negatīvi spriedumi, pesimistisks skats uz notiekošo; kustību aizture. Šī triāde nozīmē psihiskus traucējumus, kas no seniem laikiem cilvēkam ir pazīstami kā depresija.

Intereses zudums par dzīvi un ierasto nodarbošanos depresijas gadījumā ir daudz intensīvāks nekā parastas skumjas, turpinās daudz ilgāk un ir raksturīgs ne tikai ar negatīviem pārdzīvojumiem, bet arī ar funkcionālām izmaiņām organismā. Šīs izmaiņas nervu sistēmā skar galvas smadzenes, traucē sirds-asinsvadu sistēmas darbu un pazemina dzīves aktivitāti.

Turklāt depresiju pavada ievērojami sociālās adaptācijas traucējumi, kuri traucē cilvēkam  gan uzturēt sociālos kontaktus , gan efektīvi strādāt.

Novērst tukšuma sajūtu, grūtsirdību, pazeminātu pašnovērtējumu un bezpalīdzības sajūtu, atgriezt interesi par dzīvi un vēlmi saņemt no tās baudu, palīdzēs dabiskais komplekss Hiper, kas sevī apvieno augu valsts dzīvinošo antidepresantu spēku ar vitamīniem un magniju, kas ir neaizvietojami nervu sistēmas stiprināšanai.

ĪPAŠĪBAS

  • Uzlādē ar optimismu
  • Piemīt sedatīva un trankvilizējoša iedarbība, nerada miegainību dienas laikā
  • Novērš grūtsirdību un trauksmes sajūtu, nomāktību un apātiju, uzlabo miegu
  • Nodrošina ierasto fiziskās un garīgā; aktivitātes līmeni, uzlabo noskaņojumu, sociālo adaptāciju
  • Paaugstina darbaspējas
  • Novērš nervu traucējumu attīstību.

HIPER VAJADZĪGS

  • Tiem kas pakļauti stresiem un depresijām
  • Tiem, kas bieži jūt trauksmi un nemieru
  • Tiem, kuriem ir vāja nervu un sirds-asinsvadu sistēma
  • Tiem, kuriem ir lielas emocionālās slodzes.

Hiper  sastāvs :

Ingredienti 1 kapsula (365 mg) satur
Punktainā asinszāle 100 mg
Melnā zīlaine 50 mg
Vienirbuļa vilkābele 50 mg
Magnijs 37,5 mg
Vitamīns C 10 mg
Vitamīns B1 0,2 mg
Vitamīns B6 0,2 mg
Vitamīns B12 0,2 mkg

 Cīņā ar depresiju kompleksa Hiper ingredienti darbojas selektīvi. Vieni fitokomponenti savienojumā ar vitamīniem atrod bojātās nervu šķiedras un paātrina to reģenerācijas procesu, citi – galvas smadzeņu garozā atjauno garastāvokļa uzlabošanas un emocionālās stabilitātes funkciju.

Melnā zīlaine izpilda maiga nomierinātajā lomu dažādu neiroloģisku slimību, it īpaši depresijas, gadījumos. Šis augs ir īpašs, jo tam piemīt unikāla spēja noņemt visus depresīvās stadijas simptomus: pastāvīgu grūtsirdību un trauksmi, pesimismu, kā arī nespēju uzturēt sociālus kontaktus.

Savukārt magnija un vitamīna B6 apvienojums lieliski papildina melnās zīlaines iedarbību. Magnijs — tas ir „miera elements” un pati nepieciešamākā minerālviela nervu sistēmai.
Tieši ar magnija palīdzību nervu šūnas var saņemt un nodot nervu impulsus, tā nodrošinot visas nervu sistēmas stabilu darbību. Turklāt magnijs lielos daudzumos atrodas muskuļos, tai skaitā asinsvadu un sirds muskuļu šūnās, kur tā galvenā funkcija ir atslābināšanās procesu īstenošana. Atslābinot muskuļus,
magnijs nodrošina organisma vispārējo atslābināšanos, ļaujot mums palikt mierīgiem un savaldīgiem pat stresa situācijās.

Tomēr šī mikroelementa uzsūkšanās ir iespējama tikai vitamīna B6 klātbūtnē, kuram piemīt spēja fiksēt magniju šūnā.

Pazemināt sirds išēmiskās slimības attīstības risku, kas daudzreiz palielinās depresijas gadījumā, palīdzēs vienirbuļa vilkābeles aktīvās vielas, kam piemīt stipras kardiotoniskas un sedatīvas īpašības. Vilkābele tonizē sirds muskuli, normalizē sirds ritmu un uzlabo konorāro asinsriti.

Pēc tam, kad pirmie bīstamie depresijas iemesli ir likvidēti, sākas cilvēka sociālās adaptācijas uzlabošanas posms: cilvēks atkal ir spējīgs efektīvi strādāt un komunicēt, viņam atgriežas interese par iemīļotajām nodarbībām un vaļaspriekiem un spēja gūt no tiem baudu. Šajā stadijā palīdzēs punktainā asinszāle viens no efektīvākajiem augu izcelsmes antidepresantiem, kas
spēj pacelt dzīves tonusu un uzlādēt ar optimismu. Asinszāles sastāvā ir hipericīns, kas paaugstina serotonīna līmeni centrālajā nervu sistēmā un nosaka auga augstās antidepresīvās īpašības.

Serotonīns jeb prieka hormons ietekmē daudzas organisma funkcijas: izziņas procesu, kustību funkciju, uzmanības koncentrāciju un normālu muskuļu tonusu. Bet pati galvenā šī hormona funkcija, it īpaši depresijas gadījumā, ir garastāvokļa uzlabošana, kas veidojas galvas smadzeņu garozā.

Tāda saskaņota un pakāpeniska komponentu iedarbība noteikti jāatbalsta ar spēcīgām antioksidanta spējām, kādas kompleksā Hiper nodrošina vitamīns C. Vitamīns C ne tikai neitralizē brīvo radikāļu iedarbību uz nervu sistēmu, bet arī aktivizē antistresa hormonu izstrādi, tā aizsargājot cilvēku no spēcīgiem pārdzīvojumiem, raizēm, dusmām.

 Iepakojumā 60 kapsulas