Dzīvo vesels

Lamin Vision

3 komentāri



lejupieladeLAMIN VISION – VĪRIEŠU ENERĢIJAS UN

SPĒKA AVOTS

Nav tādas sievietes, kas nesapņotu par stipru vīrieti. Aizmirst par problēmām un satraukumiem, balstoties uz stipra un uzticama vīrieša pleca – ir katras skaistā dzimuma pārstāves sapnis. Stiprs vīrietis ir aktīvs un izlēmīgs, pret viņa uzstājību nevar pretoties. Viņš viegli uzņemas atbildību par bērniem un ģimenes labklājību; ar viņu sieviete var vienkārši būt vāja un justies kā aiz akmens sienas.

Bet vai vienmēr šī siena ir tik stipra, kā mums liekas?

Vai vīriešiem ir viegli būt par sevi pārliecinātiem, izturīgiem un veseliem?

Lielas psiholoģiskās slodzes, emocijas, kuras vīrieši ir spiesti paturēt sevī, piespiež stipro dzimumu pārdzīvot ne mazāk, kā vājo. Turklāt ar gadiem vīriešiem pazeminās testosterona līmenis: katros desmit gados izturība pazeminās par 10%. Un runa nav tikai par stipriem stresiem, bet arī par fiziskajām slodzēm. Pat nodarbošanās ar sportu ar katru gadu ir aizvien smagāka, bet rezultātus sasniegt ir aizvien grūtāk.

Kompleksa Lamin augu izcelsmes komponenti atbalsta organismu augstas fiziskās un garīgās slodzes apstākļos, veicina testosterona palielināšanos un aizsargā organismu no stresiem un priekšlaicīgas novecošanās.

PRIEKŠROCĪBAS

Speciāli izstrādāts mūsdienu vīrietim pilvērtīgai, aktīvai dzīvei.

Iedarbīgo adaptogēnu, spēcīgo antioksidantu vitamīna C un L-karnitīna komplekss veicina ievērojamu spermas daudzuma palielināšanos, tās kvalitātes uzlabošanos.

Bioloģiski aktīvās vielas Paragvajas tējas (matē) sastāvā uzlabo cilvēka psihomotoriku, nenovājinot centrālo nervu sistēmu un neradot depresīvus stāvokļus pēc kompleksa lietošanas.

ĪPAŠĪBAS

  • Piemīt vispārnostiprinoša un tonizējoša iedarbība.
    Palielina darbaspējas un samazina nogurumu.
  • Vajadzīgs palielinātas fiziskās, emocionālās un garī-
    gās slodzes apstākļos.
  • Pastiprina testosterona izstrādi.
  • Veicina reproduktīvās funkcijas uzlabošanos, palie-
    lina spermatozoīdu daudzumu, kustīgumu un spēju
    apaugļot.
  • Piemīt adaptogēna iedarbība.
  • Pagarina vīrieša jaunību un seksuālo veselību

LAMIN VAJADZĪGS

  • Vīriešiem, kuriem ir sasprindzināts, fizisks, garīgs darbs un kuri bieži dodas komandējunos
  • Vīriešiem ar vāju imunitāti.
  • Vīriešiem, kuri lieto kafiju, alkoholu un smēķē.
  • Vīriešiem, kuriem saistībā ar smagām emocionālām slodzēm un stresu ir novājināta ner-
    vu sistēma.
  • Sportistiem, kuriem vajadzīga paaugstināta izturība un ir lielas fiziskās slodzes.
  • Vīriešiem, kas rūpējas par savu veselību, cenšas uzturēt savu dzīves tonusu.

Lamin sastāvs un ingredientu apraksts:

Ingredienti 1 kapsula (375 mg) satur
Eleuterokoks asais 170 mg
Paragvajas tēja 100 mg
Ziedputekšņi 50 mg
Vitamīns C 20 mg
L-karnitīns 20 mg

Iepakojumā 60 kapsulas . Produktu lieto 2x dienā pa 1 kapsulai.

Ilgas arktiskās ekspedīcijas vai smagi pārgājieni, darbs aukstā vai karstā klimatā, cehā vai jaunbūvē, pastāvīgi pārlidojumi vai ilgstošs jūras brauciens – tie ir apstākļi, kuros atrodas vairums vīriešu. Ātrai fiziskai un psiholoģiskai adaptācijai tādos vides apstākļos nepieciešama vispārtonizējoša un stimulējoša iedarbība, kāda piemīt asajam eleuterokokam.

Esot spēcīgs enerģijas tonizētājs, eleuterokoks novērš pārgurumu un aizkaitinājumu, atjauno un paaugstina fiziskās un garīgās darbaspējas. Tam piemīt stimulējoša iedarbība uz centrālo nervu sistēmu, aizsargā organismu no nelabvēlīgiem vides faktoriem un uzlabo pašsajūtu.

Paragvajas tējas (matē) stimulējošā un energotonizējošā iedarbība neparādās tik ātri kā eleuterokoka iedarbība, toties tā ir ilgāka – no 16 līdz 20 stundām. Matē lēnā, bet stabilā iedarbība uz muskulatūru palīdz cilvēkam justies mundram, disciplinētam, kā arī veicina dziļāku miegu. Matē lapās esošās aktīvās vielas kontrolē centrālo nervu sistēmu un stimulē balsta-kustību aparāta darbību, paātrinot tā reakciju uz sākotnējo impulsu, bez noguruma un depresijas vēlāk.

Klasiskais ziedu adaptogēns – ziedputekšņi – stimulē bojā- to šūnu reģenerāciju un veicina muskuļu masas pieaugumu. Savukārt samazināt muskuļu saspringumu, uzturēt optimālu fizisko stāvokli un normālu muskuļu funkciju palīdzēs L-karnitīns. Ziedputekšņi, pateicoties augstajam B, C un E vitamīnu saturam, sabalansētajam mikroelementu, aminoskābju un karotinoīdu daudzumam, arī palīdzēs vīrietim atjaunot enerģiju, kas patērēta fizisko slodžu laikā, efektīvi iedarbosies prostatas un adenomas gadījumos, tonizēs impotences gadījumos, stimulēs garīgās darbaspējas un palielinās optimismu.

Runājot par enerģijas rezervju izsīkumu vīrieša organismā, kurus labi papildina Lamin Vision kompleksa komponenti, nedrīkst aizmirst arī par tādu svarīgu vielmaiņas funkciju, kā
spermas kvalitātes uzlabošana. Tieši L-karnitīnam ir galvenā loma spermatozoīdu metabolismā, nodrošinot enerģijas pieejamību, kas tiek izlietota to kustībai, nobriešanai un spermatoģenēzes procesā. Kopā ar aso eleuterokoku un vitamīnu C, kam piemīt lielas atjaunošanas spējas, L-karnitīns palielina spermatozoīdu kustīgumu, to koncentrāciju, spermas daudzumu un, kas ir svarīgi, spēju apaugļot. Uzlabo olbaltumvielu un tauku vielmaiņu, palielina izturību fizisko slodžu laikā. Turklāt L-karnitīns un spēcīgais antioksidants C vitamīns aizsargā spermatozoīdus no oksidācijas radītajiem bojājumiem. L-karnitīna iedarbība ir svarīga arī erektilās disfunkcijas gadījumos. L-karnitīns ir efektīvs gadījumos, kad vīrietim, piemēram, ar gadiem pazeminās hormonālais līmenis. To lietojot, paaugstinās erektilā funkcija, pazeminās kopējais nogurums un depresijas pakāpe. Turklāt L-karnitīns paaugstina enerģijas izstrādi organismā, tā pazeminot nogurdināmību un palielinot darbaspējas. L-karnitīns nav stimulators, tā iedarbība uz organismu izpaužas citādi: tas uzlabo enerģijas vielmaiņu katrā šūnā, veicina enerģijas izstrādes palielināšanos un tādēļ dod ilglaicīgu efektu. Tas neizraisa pieradumu, jo ir dabiska viela organismam.

Uztura bagātinātāji vīriešu veselībai :

Lamin – vīriešu enerģijas un spēka avots

Stalon Neo – palielina potenci

Ursul – pretiekaisumu līdzeklis vīrietim

Artum – prostatas veselība

Reģistrējies šeit http://goo.gl/V0iP0X un saņem savam pirkumam 20%- 40% atlaidi.