Dzīvo vesels

Vinex

3 komentāri


lejupielāde

SIRDIJ UN ASINSVADIEM

Kopš XIX gs, vidus vīnogu terapijai ir stingri zinātniski pamati. Kādas noderīgas īpašības ir vīnogām? Sāksim ar pamatiem, proti, faktu, ka vīnogas – tas ir spēcīgākais antioksidants.

Pastāvīgs stress, iekaisumu procesi, hormonālās un imūnsistēmas nelīdzsvarotība, toksīnu iedarbība, mikrobi, vīrusi, nepilnvērtīgs uzturs, smēķēšana, skābekļa paaugstināts daudzums vai tā trūkums – visi šie un daudzi citi mūsdienu cilvēka dzīves procesi veicina brīvo radikāļu veidošanos. Tie bojā šūnas ģenētisko aparātu, izjauc olbaltumvielu, fermentu, lipīdu struktūru un funkcijas, radot milzīgu kaitējumu mūsu aizsardzībai pret nopietnām slimībām.

Brīvo radikāļu postošā iedarbība noved pie slimībām, piemēram, aterosklerozes, išēmijas, sirds mazspējas u.c. Brīvo radikāļu pārprodukcija ir saistīta arī ar novecošanās procesu .

Pretoties tādai bīstamai ietekmei palīdz spēcīgu antioksidantu komplekss Vinex.

ĪPAŠĪBAS

  • palīdz novērst sirds un asinsvadu slimības
  • uzlabo sirds un asinsvadu sistēmu
  • uzlabo mikro-cirkulāciju
  • piemīt spēcīgas antioksidanta īpašības
  • baro sirds muskuli ar skābekli, nostiprina asinsvadu
    sieniņas un kapilārus un padara tos elastīgus, novērš skābekļa trūkumu.
  • palielina aktivitāti nobriedušā vecumā un pagarina aktīvo dzīves posmu.

PRIEKŠROCĪBAS

Vīnogu ekstrakts ir efektīvs antioksidants, kas pārspēj arī tādus spēcīgus antioksidantus, kā, piemēram, E vitamīnu un askorbīnskābi. Tas normalizē sirds un asinsvadu sistēmas darbību un palīdz novērst ar vecumu saistītās izmaiņas.

Resveratrola – aktīvās vīnogu sastāvdaļas – unikalitāti varētu nosaukt par ,,franču paradoksu”: Francijā patērē lielu daudzumu tauku, bet saskaņā ar statistiku franči ir mazāk uzņēmīgi pret infarktiem. Iemesls – vīns, ko regulāri patērē Francijā.

Vinex komplekss – unikāla sarkano vīnogu frakcija, kuru derīgās īpašības ir pārākas pat par labāko sarkanvīnu. Pateicoties resveratrolam, komplekss Vinex ir spēcīgs atbalsts sirds un asinsvadu sistēmai bez reibuma.

VINEX VAJADZĪGS

  • Tiem, kuri cenšas saglabāt sirds-asinsvadu sistēmas veselību un pagarināt aktīvo dzīves posmu.
  • Tiem, kas cieš no sirds- asinsvadu sistēmas slimībām saistībā ar vecuma pārmaiņām, stresu un augstu emocionālo slodzi.
  • Tiem, kas dzer alkoholu un smēķē.
  • Tiem, kuri neatbalsta sabalansētu uzturu vai cieš no liekā svara.
  • Tiem, kuriem ir mazkustīgs dzīvesveids.

Vinex sastāvs 

Ingredienti 1 kapsula (250 mg) satur
Mazo kauliņu vīnogu pulveris 162,5 mg
Vīnogu kauliņu izspiedu ekstrakts 87,5 mg

Aktīvā sastāvdaļa kompleksā Vinexvīnogas. Pateicoties augstam flavonoīdu saturam, tā noderīguma potenciāls ir neizsmeļams.

Pirmkārt, vīnogām ir unikālais apzīmējums „franču paradokss”. Neskatoties uz to, ka Francijas gardēži patērēt dienā divreiz vairāk taukus, sieru un cūkgaļu, nekā amerikāņi, viņi retāk cieš no sirds-asinsvadu slimībām, salīdzinot ar citām tautām. Šis paradokss ir izskaidrojams arto, ka Francijā ir pasaulē lielākais
sarkanvīna patēriņš. Kāds ir šo optimistisko skaitļu noslēpums?

Šīs „gastronomiskās” īpašības nozīme ir tā, ka vīnogu sēklās un miziņās ir daudz flavonoīdu, kas nostiprina asinsvadu sieniņas un samazina to trauslumu, samazina kapilāru caurlaidību, un ātri mazina nogurumu un sāpes kājās. Galveno lomu šajā paradoksu spēlē ir vienam no vīnogu svarīgākajiem aktīvajiem komponentiem resveratrolam. Šī unikālā dabiskā antioksidanta spēja ir nostiprināt kapilārus: normalizē un uztur asinsvadu struktūru un caurlaidību, nodrošina brīvu asins plūsmu
asinsvados, novērš to sklerotiskos bojājumus, veicina asinsvadu paplašināšanos un normāla asinsspiediena uzturēšanu, samazina tūsku un uzlabo asinsriti. Turklāt resveratrols paaugstina „labā” holesterīna – augsta blīvuma lipoproteīnu – daudzumu asinīs un par 50% samazina „sliktā” holesterīna līmeni.
Tas nozīmē, ka vīnogu cienītājiem ir visas iespējas, lai novērstu aterosklerozi un saglabātu lielisku atmiņā uz ilgu laiku.

Otrkārt, vīnogas ievērojami samazina trombu veidošanos. Šūnas, kas saņem papildu pārtiku, pateicoties vīnogu ekstraktam, ražo trīs reizes vairāk slāpekļa oksīda, kas paplašina asinsvadus un tādējādi novērš asins trombu veidošanos.

Bet tas vēl nav viss. Kvercetīnam un citiem flavonoīdiem, kas ir vīnogās, ir endotēlija asinsvadu aizsargājoša iedarbība, tie palielina asinsvadu elastību, novērš sklerotiskos bojājumus,
samazina asinsvadu sieniņas caurlaidību, palēnina tūskas veidošanos un samazina jau esošo.

Bagātas ar kāliju un magniju, vīnogas ir ļoti labas gan hipertensijas, gan hipotensijas slimnieku sirdij, normalizē sirds ritmu un asinsspiedienu.

Turklāt organiskās skābes, kas ir vīnogās, stimulē šūnu atjaunošanos un atjaunināšanu, nostiprina saistaudus un palīdz paildzināt mūža aktīvu periodu.

Vīnogu terapijas piekritēji var būt pārliecināti, ka ar Vinex sirds būs stipra un veselīga.