Dzīvo vesels

Passilat

4 komentāri


passilat

ANTISTRESA KOMPLEKSS

Stipri nervi -stipra sirds

Gadās tā: nervozē un asinsspiediens paaugstinās, ar sirdi nav labi, kļūst grūti elpot. Katrs cilvēks vismaz reizi mūžā ir piedzīvojis nepatīkamas sajūtas vai sāpes sirds apvidū nervu sasprindzinājuma laikā. Tas tādēļ, ka saikne starp mūsu nervu sistēmu un sirdi ir neparasti liela.

Noteikta nervu sistēmas šūnu grupa ir tieši saistīta ar sirds darbību, nosakot tai noteiktu darba ritmu. Tādēļ gadījumos, kad cilvēks jūt nervu sasprindzinājumu, dusmas, trauksmi, rodas zināma ķēdes reakcija: izdalās hormons adrenalīns, nervu sistēma signālu nodod tieši sirdij, kas sāk sisties ātrāk, bet tās ritms kļūst nesaskaņots, asinsvadi sašaurinās un spiediens paaugstinās. Rezultātā vājinās asins pieplūdums sirdij, nervu sistēma pārstāj tai sūtīt impulsus, sirds muskuļa barošana kļūst neregulāra un saistība starp nervu un sirds-asinsvadu sistēmu tiek traucēta. Tāda veida noturīgi līdzsvara traucējumi var novest pie sirds pārslodzes, kas var beigties ar nopietnām veselības problēmām, it īpaši cilvēkiem ar dažādām kardioloģiskām slimībām.

Nomierināt nervus, atgriezt dzīvesprieku, iegūt harmoniju ar sevi un apkārtējiem un saglabāt savu sirdi veselu palīdzēs dabiskais komplekss Passilat, kurā ir nomierinošo, ārstniecisko augu buķete un nervu sistēmai nepieciešamie vitamīni.

ĪPAŠĪBAS

  • Noņem nervu sasprindzinājumu, trauksmes sajūtu un nemieru
  • Novērš nervu sasprindzinājumu un atjauno asins pieplūdi sirds muskulim, kas tiek traucēta stresa gadījumos
  • Samazina nervu un sirds-asinsvadu slimību attīstības
  • Normalizē sirds ritmu un uzlabo konorāro asinsriti
  • Noņem sāpes sirds apvidū, ko izraisījis nervu sasprindzinājums
  • Veicina laimes hormona serotonīna izstrādi
  • Veicina organisma paaugstinātu noturību pret stresu
  • Novērš nervu sabrukumu.

PASSILAT VAJADZĪGS

  • Tiem, kuriem vāja nervu un sirds-asinsvadu sistēma, kuri cieš no veģetatīvās distonijas
  • Tiem, kas cieš no hroniskiem funkcionāliem nervu sistēmas traucējumiem, neirozēm un sāpēm sirds apvidū
  • Tiem, kas pakļauti stresiem un lielām emocionālām slodzēm
  • Tiem, kas paļaujas sliktam noskaņojumam
  • Tiem, kas bieži izjūt trauksmi un nemieru.

Passilat sastāvs:

Ingredienti 1 kapsula (320 mg) satur
Pasiflora 100 mg
Vienirbuļa vilkābele 50 mg
Ārstnieciskais balderiāns 50 mg
Vitamīns B1 0,4 mg
Vitamīns B6 0,4 mg
Vitamīns B12 0,4 mkg

Atjaunot harmonisku sirds ritmu un atgriezt nervu sistēmas līdzsvaru var ar kompleksa Passilat palīdzību, kura komponenti darbojas secīgi pa posmiem.

Sniegt pirmo palīdzību sirdij un smadzenēm, apgādājot tās ar skābekli, palīdzēs vienirbuļa vilkābele. Tā normalizē sirds ritmu, uzlabo konorāro asinsriti un pazemina centrālās nervu sistēmas uzbudinājumu. Vilkābele plaši tiek lietota sirds-asinsvadu un nervu sistēmas funkcionālu traucējumu gadījumos kā kardiotonisks un sedatīvs līdzeklis.

Kopā ar vilkābeli sirds un tās apgādājošās sistēmas darbību pozitīvi ietekmē ārstnieciskais balderiāns. Šim augam piemīt sedatīva, trankvilizējoša iedarbība, un tas tiek izmantots kā nomierinošs līdzeklis centrālās nervu sistēmas hronisku funkcionālu traucējumu, neirožu un sāpju sirds apvidū gadījumos; sirdsklauvju gadījumos, kad tās saistītas ar neirotisku stāvokli.

Visbeidzot, atjaunot saikni starp sirdi un nervu sistēmu palīdzēs pasiflora. Esot viens no efektīvākajiem sedatīvajiem augiem, tā savukārt regulē laimes hormona serotonīna izstrādi, kas, pateicoties pozitīvajām emocijām, nodrošina saikni starp sirdi, nervu un hormonālo sistēmu. Sirds -asinsvadu sistēma, kuru atbalsta pareiza nervu sistēmas darbība un vajadzīgie hormoni, sāk strādāt efektīvāk. Pasiflora noņem arī sasprindzinājumu, noņem stipru garīgo satraukumu, nemieru, tai ir pozitīva ietekme uz nervu sistēmu. 

Tomēr optimāla šo augu izcelsmes komponentu asimilācija ir iespējama tikai lietojot tos kopā ar B grupas vitamīniem. B grupas vitamīni nepieciešami normālai centrālās un perifērās nervu sistēmas funkcionēšanai, noņem nervu spriedzi, darbojas nomierinoši, kā arī uztur sirds-asinsvadu sistēmas funkcijas.

 Iepakojumā 60 kapsulas