Dzīvo vesels

Revien

4 komentāri


 

revien

ANTISTRESA KOMPLEKSS

Cīņa ar hroniska noguruma sindromu

Mūsdienu cilvēkam dzīves saspringtajā ritmā ir grūti pretoties stresam.
Nepareizs dzīves stils un nelabvēlīga ekoloģiskā situācija vēl vairāk apgrūtina viņa dzīvi. Jaunais gadsimts ienesis mūsu dzīvē arī jaunu masu slimību, kas saistīta ar spriedzi, psiholoģisko un garīgo slodzi. Hroniska noguruma sindroms – tā sauc šo slimību – ir XXI gadsimta posts, kura galvenais simptoms ir ne tikai nervu sistēmas, bet arī visa organisma kopumā spēku izsīkums.

Tāda izsīkuma iemesls – ilgstošs ierosas procesu pārsvars pār kavēšanas procesiem. Tie ir stipri nervu stresi, uztraukumi, konflikti, ka arī pārāk lielas slodzes. Tas viss noved pie dzīves spēku pārtēriņa un to izsīkuma, kurus atjaunot tikai ar atpūtu vien vairs nav iespējams. Apātija, aizkaitinājums, atmiņas traucējumi, izklaidība, bailes bez iemesla un pastiprināts nemiers – hroniskā noguruma simptomi var traucēt mēnešiem vai pat gadiem. Tādā gadījumā runa ir par nopietnu slimību, no kuras cieš nespecifiskā organisma rezistence attiecībā pret dažādiem vides kaitīgajiem faktoriem.

Pārvarēt hronisko nogurumu, stabilizēt emocionālo stāvokli, uzlabot garastāvokli un nodrošināt organismu ar nepieciešamo enerģiju jums palīdzēs augu izcelsmes komponenti, kas kopā ar nervu sistēmai vajadzīgajiem mikroelementiem apvienoti kompleksā Revien.

ĪPAŠĪBAS

  • Palīdz cīnīties ar apātiju, nospiestību, aizkaitināmību un trauksmes stāvokļiem
  • Nodrošina organismu ar nepieciešamo enerģijas lādiņu, būtiski uzlabo garastāvokli, paaugstina aktivitāti, neizraisa miega traucējumus
  • Paaugstina dzīves tonusu un palīdz kļūt mundrākam
  • Novērš nervu un fizisko spēku izsīkumu
  • Noņem nervu sasprindzinājumu un paaugstina darbaspējas
  • Atbrīvo iekšējo enerģiju.

REVIEN VAJADZĪGS

  • Visiem cilvēkiem hroniskā noguruma sindroma profilaksei, it īpaši rudens – ziema; laikā, kad šis stāvoklis visbiežāk attīstās.
  • Tiem, kas jūt hronisku nogurumu un enerģijas un dzīvesspēka trūkumu
  • Tiem, kas bieži jūt trauksmi, nemieru, apātiju vai aizkaitinājumu
  • Tiem, kuriem ir novājināts organisms, arī nervu sistēma, pēc ilgstošas slimošanas
  • Tiem, kas saspringti strādā, mācās vai bieži brauc komandējumos.

Revien sastāvs :

Ingredienti 1 kapsula (250 mg) satur
Parastais apinis 70 mg
Žeņšeņs 50 mg
Melnā zīlaine 50 mg
Cinks 5,75 mg
Selēns 20 mkg
Dzelzs 2,4 mg

Komplekss Revien palīdzēs pārvarēt hronisko nogurumu un atgriezt dzīvesspēku un enerģiju. Tā sastāvā esošajam parastajam apinim piemīt viegla sedatīva iedarbība un tas samazina nervu sasprindzinājumu. Apiņa darbīgās vielas nomierina centrālo nervu sistēmu.

Sakārtot nervu sistēmu un pazemināt uzbudinājumu palīdzēs melnā zīlaine. Šī auga īpašības hroniska noguruma ārstēšanai ir daudz vairāk noderīgas, nekā balderiānam un māterei.

Mūsdienu cilvēka dzīves ritms, saņemtās informācijas lielie apjomi, intelektuālā pārslodze noved pie būtiskas cilvēka smadzeņu daba aktivizēšanas, rezultātā tām vajag daudz vairāk skābekļa, nekā agrāk. Hroniska noguruma sindroma gadījumā tāds dzīvesveids galu galā var novest pie anēmijas un rezultātā pie audu skābekļa bada. Nodrošināt skābekļa transportēšanu ar asins plūsmu no plaušām uz audiem, tātad atjaunot visu cilvēka orgānu un sistēmu, arī nervu sistēmas, efektīvu darbību, palīdzēs dzelzs. Bet cinks savukārt spēj normalizēt nervu sistēmas darbību un labvēlīgi ietekmēt atmiņas procesus. Ne velti saka, ka „cinks nerviem ir tas pats, kas dzelzs – asinīm”.

Tomēr nomierināt nervu sistēmu, noņemt uzbudinājumu un apātiju – tā ir tikai puse ceļa hroniska noguruma pārvarēšanai. Nepieciešams no jauna izjust dzīves garšu un atjaunot izsīkušos organisma resursus. Revien kompleksā esošais žeņšeņs spēj atjaunot prāta darbaspējas un fizisko aktivitāti, iedodot cilvēkam dzīves enerģiju.

Žeņšeņs ir ievērojams tonizējošs un vispārnostiprinošs līdzeklis, kas aktīvi iedarbojas uz centrālo nervu sistēmu, paaugstina darbaspējas, pazemina fizisko un garīgo nogurumu. Šis augs spēj stimulēt visu organismu, atgriezt interesi dzīvei un atbrīvot iekšējo enerģiju. Kad nolaižas rokas un nekam vairs nepietiek spēka, žeņšeņs it kā dod otro elpu, palīdzot cilvēkam uzmundrināties. Turklāt tas ir klasisks adaptogēns, kas spēj paaugstināt organisma nespecifisko pretošanās spēju plašam vides kaitīgās iedarbības spektram.

Komplekso cīņu ar XXI gadsimta sarežģīto problēmu – hroniskā noguruma sindromu, pabeidz mikroelements selēns. Tas darbojas kā katras organisma šūnas vispārējās atjaunošanās procesa kontrolieris. Jaudīgs antioksidants, selēns kavē brīvo radikāļu graujošo iedarbību uz nervu sistēmu un normalizē tās funkcionēšanu; uzlabo emocionālo stāvokli un noskaņojumu, un apgādā organismu ar enerģiju. Ne velti daba uzticējusi selēnam visu organisma radīšanas un aizsardzības procesu organizāciju un kontroli.

Iepakojumā 60 kapsulas